munia.jpg

Kova kysyntä olisi kanoilla, muttei kyllä ole myydä nyt yhtään, yhden kukon lupasin kaverille.Ulkona sataa räntää, kasvihuone-projekti ei etene. Inspiraatiota latistaa fiilis, etten minä sellaista osaa rakentaa.

En osaakaan, en oikeastaan tiedä rakentamisesta mitään, mutta onneksi on google jolta kysyä ja jonkinlainen maalaisjärki.
Ihan sama miten sen rakentaa, pääasia että siitä tulee siisti ja toimiva, tiedän mitä haluan ja käyn kaupasta ostamassa lisää lankkua jos tarvitsee.

Mutta silti, tällä hetkellä sellainen fiilis etten osaa, myöskään kunnolla hoitaa kanoja (kanala on taas ihan paskanen, paskovat kilokaupalla mokomat), mehiläispesiä on kuollut enemmän kun pitäisi ja nekin pitäisi käydä läpi.
Muutama kuvitus projekti kesken ja tekemättä jo niin kauan etten kehtaa tunnustaa, vaikka on luvannut tehdä. Sitten olen jättänyt vastaamatta puhelimeen, kun ovat yrittäneet soittaa ja kysyä.

Niin, muitakin töitä olisi ollut, joista olen kieltäytynyt vaikka periaatteessa olisi hyvä tehdä.

Pari laskua maksamatta, vaikka muistutuskin jo tullut. Kirjasta tuli juuri viesti, että jokunen kirja myöhässä.Sataa räntää. Eikö silloin saakin viettää maanikon depressiivi-vaihetta? Ruikuttaa kotirottana.

Ensi viikolla taas olen sitten tehokas ja energinen ja saan aikaseksi ja pelastan maailman.