13047887_10154026980666142_2890631043285
Possula on possuja vaille valmis, puuttuu vain vesipiste ja portista saranat, ja kunhan ovat tottuneet lättiinsä niin täytyy säätää isommalle alueelle sähköaita possuniitylle.

Aita on kyllä rumin aita mitä olen eläessäni tehty, kun se on pääsääntöisesti vanhoista kuormalavoista ja jämälaudasta, mutta toivottavasti possut eivät liikaa tästä kärsi. Ehe ehe.


Sikalan seinä heinäpaaleista on niin hyvä, kun pitää erinomaisesti lämmön sisällä, melkein kohta jo uskaltaa ottaa possukkeet... mutta vielä vähän malttia.Naapuri soitti miehelleni jo keskipäivällä, kysyi jos viitsisi kuskata Alkoon... tästä voi arvata, että hän tulee illemmalla käymään kylässä, ja tulihan se.

Ei siinä mitään, leppoisa ukko joka tykkää höpäjätä niitä näitä, ja samalla toi kalastamiaan kaloja ja ison korillisen perunoita... ja lupasi kaivaa jostain possu-padan ja istuttaa ylimääräisiä pottuja meillekin. Tai jos istutettaisiin yhdessä?


Ja sitä rataa. Kyllähän se sopii, täytyy vaan kyllä istuttaa niin paljon tomaatteja että riittää naapurillekin, että voi joskus antaa jotain takasinkin.
Sen lisäksi, että jaksaa kuunnella häntä silloin tällöin hörppyilyiden jälkeen... mutta kaiken kaikkiaan meillä on ollut onnea naapureiden suhteen. Onko sen arvokkaampaa, kun että joku ihan vaan huvikseen tuo kalastamaansa kalaa ja kasvattamiaan perunoita ovellesi?

Toivottavasti sitä jossain vaiheess pystyy itse samaan, antamaan enemmän.