Ei tullut oltua niin tehokas ei... pihan saralta siis, kun iski työnteko-vaihe päälle niin sain tehtyä hyvin töitä.

Välissä kävin tekemässä kasvihuoneelle perustan, ei nyt tähän hätään ole siitä kuvaa, mutta kevytharkkoista olen laittanut, helppoa muuten mutta vähän joutuu kuopimaan että saapi vaateriin.

Eivätkä harkot tietenkään kuitenkaan riittäneet, vaan joudun ostamaan vielä kolme tai neljä lisää... ei yllätä. Näiden päälle sitten lankuista kehikko johon ikkunat ja katto päälle. Kattoa varten jotunee taas ostamaan jotain kattomateriaalia, vaikka ikkunoita olisi vielä niin en usko että kestäisivät.

Rahaa menee, mutta kyllä tuosta silti suht' halpa kasvihuone tulee.Postiin on saapunut possujen sähköaidat ja tolpat, eli luvassa niiden asentelua viikonloppuna.  Oli taas paljon halvempaa tilata netistä.

Satuin kaupungilla törmäämään kaukaiseen sukulaiseen joille olen luvannut myydä puolikkaan sian, ja hän lupasi kysellä oljista siolle. Pidetään peukkuja.
Ja ainakin häneltä saadaan heiniä.


 

Eli asiat edistyy... hieno että on viikonloppu ja luvattu aurinkoa. Tukipoikakin tulossa viikonlopuksi (tulee n.joka kolmas viikonloppu kylään), eli lapsillakin riittänee touhua... ihan turhaa puhetta etteivät lapset liikkuisi, olisivat muka liikaa ruuduillaan. Ei pidä paikkansa, tuolla ne pyörii pitkin pihoja... pyöräilevät, jouskaroivat, hellivät tipusia (juuri pari päivää sitten kuoriutui, ihania kanavauvoja!), käyvät hiekkakuopalla katsomassa suden jälkiä.

Ekaluokkalainenkin pyöräilee harva se päivä reilu 7km kouluun, vaikka bussillakin pääsisi.

Mieletön energia. Maalla on mukavaa.