Joten en sitten ole blogaillut.

..ja jos jotakuta kiinnostaisi, niin eihän sitä nyt kehtaisi kuitenkaan, että mitä sitä nyt. Ärrh.

 

Ei noin, ei ei, Ei elämä ole niin vakavaa, elämä on leikkiä! Meidän elämä tällä pallolla on yksi hujaus vain, lyhyt ja äärettömän pieni... joten se kannattaa käyttää hyviin asioihin. Sellaisiin, mistä tulee itselleen hyvä mieli, ja muille.

Joten, kaivautettiin takapihalle lampi, rakensin suuren kasvihuoneen (9x3,6m) ja ostin koiranpennun (joka tulee vasta kuukaudenpäästä, Aivan kamalan suurta kidutusta tämä odottaminen!).  Ihan vaan koska miksi ei?

 

(noo... raha? niin, ei nyt puhuta siitä, masentaisi vaan)

 

Ja muuta? kesäpossut, kanat, kasvimaa, lapset, metsäretkeily... on ollut aivan hirvittävän paljon ja kaikkea, kaikkea mistä tekisi mieli huutaa ja kertoa koko maailmalle. Olkoon mökki sotkuinen, olkoon projektit kesken ja levällään... jos olisin autisti, olisin autisti. Jos olisin sellainen, joka tykkäisi meikkailla ja pitää muotiblogia, olisin sellainen.

Nyt olen tälläinen. En välitä vaatteista, naistenlehdistä, siististä talosta, uudesta autosta, en jaksa keskittyä yhteen asiaan kauaa kerrallaan. Tykkään piirtää ja maalata, mutten saa aikaseksi yhtään valmista teosta.

DSC09763.jpg

 

Täst edes aion tehdä kunnon tekstit ainakin:

-kasvihuone vanhoista ikkunoista
-koiranpentu
-lampi
-possut
-kasvimaa
-muu strömssöily.

Tulkoon tästä tällainen leppoisa strömssöilyblogi, kunnia puuhastelulle. Se tekee ihmisille hyvää.

Blogaaminen tekee hyvää. Aion blogata, ja onnistua siinä. Aion myös piirtää ja maalata.
Koska nämä ovat asioita joista pidän, koska haluan kannustaa kaikkia tekemään asioita josta he pitävät, olivat siinä hyviä tai eivät.