Joten en sitten ole blogaillut.

Ja jos jotakuta kiinnostaisi, niin eihän sitä nyt kehtaisi kuitenkaan... mitä sitä nyt. Ärrh.

 

Ei noin, ei ei, Ei elämä ole niin vakavaa, elämä on leikkiä! Meidän elämä tällä pallolla on yksi hujaus vain, lyhyt ja äärettömän pieni... joten se kannattaa käyttää hyviin asioihin. Sellaisiin, mistä tulee itselleen hyvä mieli, ja muille.

Joten, kaivautettiin takapihalle lampi, rakensin suuren kasvihuoneen (9x3,6m) ja ostin koiranpennun (joka tulee vasta kuukaudenpäästä, Aivan kamalan suurta kidutusta tämä odottaminen!).  Ihan vaan koska miksi ei?

 

(noo... raha? niin, ei nyt puhuta siitä, masentaisi vaan)

 

Ja muuta? kesäpossut, kanat, kasvimaa, lapset, metsäretkeily... on ollut aivan hirvittävän paljon ja kaikkea, kaikkea mistä tekisi mieli huutaa ja kertoa koko maailmalle. Olkoon mökki sotkuinen, olkoon projektit kesken ja levällään... jos olisin autisti, olisin autisti. Jos olisin sellainen, joka tykkäisi meikkailla ja pitää muotiblogia, olisin sellainen.


Mutta olen tälläinen, pogoilen projektista ja innostuksesta toiseen, välillä en meinaa saada aikaseksi ja yleisesti kärsin koska haluaisin olla parempi ihminen ja tehdä asiat kunnolla. Ja sitten rikkaruohot rehottaa ja kaikki pyykit pesemättä ja blogi kirjoittamatta.

Nyt on pyykit pesukoneessa (pestynä, ripustamattomina), ja aion keskittyä blogaamaan edes lähes joka päivä.