Rozenhoedkaai_Brugge.jpg

Brugge, toinen kotini. Brugge pysyy aina yhtenä kotina.


Brugge on kyllä aina vaan niin hirmu kaunis paikka, vaikka onkin tupaten täynnä turisteja, ihan liian vähän tunnettu turistikohde Suomessa.
Tai ehkä se onkin tunnettu, onhan lähes kaikki tuttuni käyneet siellä.


...juuri mitään muuta nähtävää ei Belgiassa sitten taida ollakaan.Whatsupista. Olin kovin epäileväinen tuollaisia nykyajan hömpötyksiä kohtaan, mutta niin se vaan on että kyllä se vaan on kiva kapistus sekin, meilläkin on muutama 'sukulaisryhmä', niin on lastenkin helppo lähetellä kuvia ja muuta sukulaisille ja toisilleen, tai sopia noita sukujuhlia ja muuta, ja eteenkin tämä maiden välinen yhteydenpito.Tänään käytiin lasten kanssa kaupungilla, kaikkien viiden... phuh. On siinä menoa ja vilskettä (iältään n. 7, 8, 9, 10 ja 11).
Mutta mikäs siinä, puistoissa juoksemista, tasasin väliaijoin jäätelöä, tikkarit tai jotain muuta ja meno jatkuu taas... mutta nyt ei kyllä tarvitse (heidän) loppuiltana tehdä kuin tuijottaa ruutua, Eteenkään kun nuo omat menivät eilen illalla ihan liian myöhään nukkumaan.Olen huolissani kytystä, miehen veljestä siis, ei näyttänyt yhtään hyvältä kun poikkesi lounastamassa.. ja lääkäri oli suositellut että olisi paremi että menisi joksikin aikaa osastolle... mutta sehän ei hänelle käy. Vahvoja lääkkeitä, ja salaa käy juomassa pari olutta päälle ja tilaa netistä lisää 'lääkkeitä'. Ei hyvä, ei kiva.