13726803_10154240909876142_5164458542878
"Anteeksi"
"Saat anteeksi"

"Pelkään vaan, kuinka elämäsi tulee sujumaan kun palaat kotiin."Ei vieläkään kokaiinia postilaatikossa, eli huomenna saa edelleen kärkkyä aamupäivän koska posti kulkee. Kyllä meidän rakas vieraskin käveli postilaatikolle jossain välissä... posti oli siinä vaiheessa kyllä jo tullut ja saman tein noudettu.

Meillä talolta postilaatikolle n.sata metriä pihatietä pitkin, ja posti tulee noin yhdeltätoista. Älkää kertoko tätä kytylle ;)

Edelleen toivon kyllä, että pakettia ei tuo posti vaan asian hoitaa viranomaiset, mutta pelkään etteivät ole ihan niin tehokkaita. Vaikkei niin ehkä ongelma ratkaistuisikaan, ei se auta ihmisen kuin itse päättää kuinka haluaa elämänsä elää.Ei se ole kuin korvien välissä, katsooko puuta ja toivoo että se kaatuu päälle, vai katsooko sitä ja nauttii puun kauneudesta.ja ilosta, että saa istua sitä katsomassa. Eihän onnellisuus ole sen kummempaa.

Elämä on kärsimystä, eikä onnellisuus ole sen kummempaa.


Iltapäivällä käytiin kahvilla Snappertuunan kesäkahvilassa, koska se on makea paikka, ja koska siellä ei ole alkoholitarjoilua. Ystävällinen palvelu, lapsille touhua (trampoliini ja skeittiramppi ja kaikenlaista), pentu voi nuuskutella ympäriinsä, vanhoja hienoja autoja, kaunis piha ja hyvät itseleivotut tarjoilut. Paikka juuri niin kuin pitääkin olla, kaikki kohdillaan.
13501777_1029956820406617_19269677047106

Kyty kyllä kyseli oluen perään... mutta ei auttanut kuin kahviin tyytymän.

 


Muuten, meille muutti tänään pari kanaa. Heidän kanat ovat olleet meillä talvihoidossa kaksi talvea, ja melkein jäivät meille nyt tänä keväänä jo pysyvästi, mutta perheen tytär vaati saada kanat edes reilu kuukaudeksi kesällä, he kun ovat lähdössä pidemmälle lomamatkalle nyt, niin hankaloituu kanojen hoito, joten palauttivat kanat sitten nyt.
Tämä oli kyllä ihan sovittu juttu, ja tällä kertaa kanat jäävät meille pysyvästi, jos he ottavat ensi keväänä kanoja, niin ostavat uudet nuoremmat kanat.
Heillä kun on ollut hy-line browneja, mitkä on luonteeltaan todella herttaisia vässyköitä ja munia pullauttavat joka ikinen päivä säännöllisesti ison kauniin ruskean munan... mutta ongelma on, etteivät mokomat pysty tälläiseen munimiseen kuin pari vuotta, ja ovat aika herkkiä kuolemaan.
Meillä on tähän mennessä kuollut todella vähän kanoja (ellei kirveen/ketun kautta), paitsi useampi hy-line.

Kanojen ei siis kannata olla tehokkaita. kannattaako ihmisten?

Itse henkilökohtaisesti pidän puiden tuijottamisesta... siitä huolimatta, että olen sen verran yliaktiivinen ja malttamaton, että
en pysty tai kykene sitä kauaa tuijottamaan ilman että täytyy alkaa taas puuhailemaan jotain.