Kesä ja kärpäset. Kärpäsiä riittää, varmaan kesäsikojen läsnäolo lisännyt niitä entisestään. Vai haistaanko me muuten vaan?

Sen verran luomua elämä, että saatetaan toisinaan vaikka haistakin. Sorit siitä.

13537516_10154196055681142_5919635678917
Mutta mutakylpy tekee hyvää!
(toosi kiva mennä antamaan hellepäivän jälkeen possuille iltamurkinaa, kun ovat rypeneet mutakuopissaan koko päivän ja sen jälkeen haluaisivat halailla ja hyvä etteivät syliin kiipeä... tai ainakin pitää kiehnätä kuin kissa, hellyydenkipeät töpselit)



Tänään kyllä hyvin poikkeuksellisesti vetästiin hienommat (lue: puhtaat) vaatteet päälle ja mentiin kunnon ravintolaan syömään, kun oli käyttämätön lahjakortti viime syksyn hääjulhilstamme... kun vihdoin kymmenen vuoden naimisissa olon jälkeen järjestimme kunnon juhlat, niistäkin voisi kirjoittaa blogipäivityksen, "näin järjestät erinomaisesti onnistuneet häät, tai vastaavat pippalot, ja 'kohtuu budjetilla'". Ehdottomasti pitäisi, sitä ennen kun yritin selata, niin valtaosa häistä menivät niin saman perinteisen kaavan mukaan kun vaan voi...

12191523_10153645509111142_1428497306816
Meidän hääseremonian veti 'shamaani'.



Mutta ei siitäkään nyt, vaan piti vain kehua, että yhdessä erinomaisen ruoan syöminen on kyllä sitä laatuaikaa parhaillaan, ja lapsetkin tykkäävät, vaikkei siellä 'ole mitään tekemistä', ei kännyköitä, ei tabletteja tai muita härpäkkeitä.

Naapuri pöydän seurue pääsääntöisesti tuijottivat ruutuihinsa... mutta jokainen tyylillään. Me nyt tykätään toistemme seurasta ja höpäjäämisestä, kotona duunaillaan pihalla ja pelaillaan lautapelejä, tämän hetken hitti on Port Royal-korttipeli, voin suositella joka ikäiselle (kunhan nyt osaa vähän edes laskea).


Ja pitkästä aikaa eilen illalla pelasin miehen kanssa Trivial Pursuittia, se on kyllä niin maan tylsä peli... oh ja hoh. Vastaavanlainen tietovisailupeli Bezzerwisser on tuhannen kertaa parempi, sitä voin suositella lämpimästi, näin aikuisille.
Ja toimii hyvin niin kaksin kuin isommassakin porukassa.

(nämä eivät olleet kaupallista mainontaa, vaan ihan vaan kannustusta tehdä vaihteeksi muutakin kuin olla sosiaalisia ruuduilla)





Siis rehellisyyden nimissä, kyllä minäkin ruutua tuijotan aivan liikaa, ja iltaunisena kahdeksan jälkeen ei juuri muuta jaksa kuin katsella Netflixiä tai sen sellaista. Hyvä sekin on, kunhan kaikkea kohtuudella.