Tyhmä postaus paikasta, jonne todennäköisesti kukaan joka vahingossakaan blogiin eksyisi ei tule koskaan menemään:

Mutta omapa on blogini, ja kirjoitan mitä haluan.


DeSierk.jpg
Paras huvipuisto ikinä: De Sierk.

Sirkusaiheinen pieni sekmelska ja sokkelo kaikkea mahdollista, pääasia että saa itse tehdä ja kokeilla, ei mitään möykkääviä vekottimia vaan sirksutelua, salakäytäviä, köysiä, palloja, polkuautoja, yksipyöräisiä ja kaikkea mahdollista mitä kuvitella saattaa jos sirkusväki tekeisi leikkipaikan apinoille. Tilaa ei varmaan ole kuin puolen hehtaarin verran, mutta kerroksia sitäkin enemmän, ja kaiken keskellä vanhemmalle väelle istumapaikat, kahvia, lehtiä, kirjoja, lautapelejä ja sen sellaista viihdykettä.
Ystävällinen henkilökunta jossa jos tilaat appelsiinimehun niin kahviloitsija jonglööraa ensi appelsiineilläsi ja sen jälkeen saat itse puristuttaa ne vekottimessa.

Ei tämä ole mikään viimeisen päälle kiillotettu paikka, uusi tai bling bling, enemmän sellainen kotikutoinen... mutta se on osa charmia: 'tule sellaisena kuin olet'.

Tälläisen paikan voisin perustaa Suomeen, jos se edellyttäisi että sitten pitäisi olla koko kesä töissä... mutta en tiedä olisiko se tälläisessa paikassa niin paha rasti. Tykkään, ja joka kerta kun täällä (joka kesäinen visiitti) mietin samaa, ja olen jopa laskeskellut että mitä jos ja pitäisikö ja oi ja voi.

Tykkään siis.



Ei sillä, etteikö Puuhamaa, Muumimaailma tai joku Hoploppikin ole kiva... ja noita hoploppiloita nyt on syntynyt kuin sieniä sateella, että ehkä ei kannattaisi siihen junaan enää lähteäkään.



Silti: kiva päivä, ja toivottavasti palaamme taas ensi kesänä.