Se lähti siitä, kun ollaan jo aiemmin mietitty että olisi hirmu kiva vuokrata mökki jostain Ranskasta joku kesä, yhdessä Belgialaisten isovanhempien kanssa. Käydä kattelemassa linnoja ja seikkailla ympäri Ranskan maaseutua, syödä etanoita ja sipulikeittoa, laiskotella puutarhassa hyvän kirjan ääressä ja siemailla viiniä.
Lapset voisivat uiskennella jossain ja välillä pelataan vaikka krokettia.

(todennäköisesti isovanhemmat kustantaisivat kyllä mökin vuokran, taitaa olla aika kallista puuhaa)

Ennen meillä ei ole ollut sopivaa aikaa/rahaa/mahdollisuutta tähän, mutta ensi kesä kuulostaisi ihan siltä, että homma voisikin onnistua ihan oikeasti! Olisihan se sika über mageata, en ole vielä koskaan käynyt Ranskassa paitsi muutaman kerran Pariisissa ja yhden/kaksi yötä jossain telttailemassa.


Siitä se ajatus lähti, ja ajatus jatkui, miten näppärä olisi jos jostain saisi halvalla hankittua asuntovaunun, niin voisi matkustella sinne helpommin, ottaa koiruuden ja fillarit mukaan, matkalla oma keittiö ja voi yöpyä helposti missä vaan.
Muksuistakin tämä kuulostaisi aivan mahtavalta, ja puhuivat jo siitä että joo, sitten hankitaan sellanen laatikko mihin laitetaan lukko ja kännykät sinne, että kännyköitä saa sitten käyttää vain hätätapauksessa, tai jos ajetaan pitkä päivä.


Siis ihan puhtaasti lasten toive tämä kännykättömyys.


Mutta. En kyllä tiedä onko meillä ikinä varaa tuommoiseen seikkailuun, mutta ainahan sitä on hauska suunnitella ja unelmoida, jos vaikka voitetaan lotossa tai tuntematon ameriikan täti kuolisi.

brugge.jpg
(kuva tosin Bruggesta, mutta ehkä siinä on vähän vanha-linna-kesä-seikkailuhenkeä?)