rubikki.jpg
Think outside of the box.


Ala-asteen joulujuhlat tuo niin joulutunnelmaa, yhteislaulut, ekaluokkalaisten tonttu-tanssi ja jokakertainen kuudesluokkalais-tyttöjen sikamagea tanssiesitys (myötähäpeän ja sympaattisuuden kombitaatio). On se vaan aina niin liikuttavaa, koulujen juhlat ovat kyllä parhainta kulttuuriantia.
Suuri kiitos kaikille opettajille!


Asuntoautossa asuva äitini osti yllättäen kerrostalokämpän itselleen, tästä meidän kaupungista. Aika hämmentävää, mutta on se varmasti hyvä, ja se on vielä kävelymatkan päässä lasten koululta, jos haluavat käppäillä koulun jälkeen mummolaan...

Minusta oli kamalan kiva kävellä alle 10-vuotiaana mummolaan, kuumaa kaakaota ja baakkelssia, askarreltiin serkkujen kanssa paperihevosia ja lennokeita.


En aio yrittää ehtiä enää intianille.



---


Avioeroitsemurhakriistä.

Kytyn (miehen veli) ex vaimoke on edelleen ollut hankala, pitkä kirje asianajalta jossa hän väittää että häntä häiritään jatkuvasti, monta kertaa päivässä tulee häiriösoittoja, tungetaan uhkailukirjeitä postilaatikkoon ja on soiteltu ovikelloon. Lasten koulullakin hän on levittänyt kaikenlaisia valheita, ettei hänen nimeään olisi ollut 'muistokortissa' (joita jaettu viitisen sataa), ja kuinka kytyn suku vainoaa häntä.

Kaikki täysin perättömiä valheita, kaikki ovat koko ajan yrittäneet parhaansa olla ystävällisiä, ymmärtäväisiä ja asiallisia.

Kaikki ymmärtävät kuinka vaikeaa tämä hänelle on, mutta monen ymmärrys alkaa kyllä kovin hiipumaan... miksi ihmeessä pitää levittää kaikenlaisia valheita? Miksi ihmeessä hänen lasten isänpuoleinen suku ei saisi yht' äkkiä olla missään tekemisissä lasten kanssa?

Kun ei vaan ymmärrä.


Enpä minä asialle mitään sinäänsä voi, mutta onhan kyse kummipojistani, ja olen vaan kovin huolissani eksän mielenterveydestä (joka siis reistaillut jo aiemmin), ihan ymmärrettävää että tällainen kriisi aiheuttaa kaikenlaista psyykkistä epävakautta, harhoja ja ties mitä.... toivon vaan, että hän saa apua.

Mutta muuta en voi, kun vaan toivoa. Ja tiestysti viedään pojille joululahjat, vaikka sitten kutsumatta, niin ei hänen tarvitse asiasta enää valehdella.