29512684_10156065474421142_3071511516142

Ostin loton.

Tämä ei liity edelliseen suunnitelmaan osallistua Olympialaisiin, vaan siihen että kaupassa oli hippi.

Tiedättehän, sellainen luonnonväreihin pukeutunut luonnottoman kaunis nainen joka liitää ympäri kauppaa haaremihousunpielet lepattaen harmooninen hymy otsallaan?

Hän sitten tuli kassajonossa taakseni: neljä myslipatukkaa ja paketillinen pähköinöitä- vannon puhuvani totta!
Minun ostokseni olivat: kaksi pakettia jauhelihaa, kaksi pakettia makaroonia, neljä suklaapatukkaa ja hernekeittotölkki.

Ja siitä syystä, että hippi tuli jonossa juuri minun taakseni, ostin loton.Ymmärrän sterotypioita. Ei kukaan jaksa jatkuvasti ajatella kaikkea ja mitä mieltä pitäisi taas jostain olla. On helpompi lokeroitua joksikin, jolloin tietyt asiat, käytösmallit ja mielipiteet ovat valmiina lautasella: pukeutuminen, puuvillakassi, ruokavalio, äänestäminen, sisustus, harrastuksen - eikä tarvitse pohtia ostaako lottoa vai ei, ja vaattekaupassa on helvetillinen määrä erilaisia vaatteita, ei kukaan voisi selvitä ilman jonkinlaista toimintasuunnitelmaa.

Siksi laumaelämä helppoa, ja arjessa yleensä toimiva ja hyvä vaihtoehto. Oletteko nähneet kaupan jugurttihyllyä?

Mutta ihmiset ovat myös arvokkaita uniikkeja persoonia kummallisuuksineen, ja ne kummallisuudet ihmisissä on parhautta, ja siksi jos joku näyttää liian kliiniseltä tietyn lauman edustajalta, nousee epäilyksen niskakarvat pystyyn ja ajaa minut ostamaan loton: koska erilaisuus on vaan niin hienoa.Ja loppuun tiedettä:
Muovikassssi on kangaskassia paljon ekologisempi- jopa tuhansia kertoja luontoystävällisempi. 
Ei ole koskaan tullut mieleenkään kiistää puuvillakassin luontoystävllisyyttä, mutta heti tuli mieleen kiistää tämän tutkimuksen paikkansapitävyys.

( https://www2.mst.dk/Udgiv/publications/2018/02/978-87-93614-73-4.pdf )