Lapset lensivät isovanhemmilleen Belgiaan, kaksi nuorempaa lensivät ensimmäistä kertaa 'yksin', vanhempi lensi jo viime kesänä.

Ei mennyt ihan putkeen lähtö.

Ensin, ajoin omalla autollani lentokentälle, keltaisella pakettiautollani siis, mutta sillepä ei löytynyt parkkipaikkaa!

Valtaosa parkkipaikoista sijaitsee haleissa, mitkä ovat todella matalia, enkä meinannut löytää oikeaa kurvia mistä ajetaan pihalla olevaan pikaparkkiin.... kaiken maailman kunnostustyöt eivät auttaneet asiaa.

Iski ihan melkein hermostus, kun pyörin jouduin pyörimään ympäri useampaan kertaan ennen kun löysin paikan mihin auto mahtuu.

Vinkkinä siis: jos mahdollista, älä mene pakettiautolla lentokentälle!

Tuskissani kurvaillessa puhelin soi. En vastannut, koska keskityin ajamiseen oudossa ympäristössä, missä paljon mutkia ja muuta liikennettä. Kun olin saanut auton parkkiin, niin mieheltä oli tullut viesti, että lento peruttu.

Olivat yrittäneet soittaa Finnairin asiakaspalvelusta.

Koitin soittaa numeroon takaisin, mutta koska minulle vastasi kone, ja olimme jo kentällä niin mentiin ihan tiskille selvittämään asia ja kyllä, lentokone rikki ja lento peruttu - mutta ei hätää, lapsille oli varattu paikat seuraavalle lennolle, mikä lähti vain tunnin jäljessä alkuperäisestä.

Ei siis hätiä mitiä, hengailtiin aikamme kentällä, lapset lähtivät koneeseen ja tiedettävästi pääsivät turvallisesti perille.
Lapset oikein saatettiin koneeseen omalla minibussilla, kun nuorimmaisilla oli saattopalvelu, ja vanhimmainen pääsi siivellä.


Ilmeisesti kaikki erinomaisen hyvin, sillä kun laitoin viestiä että "Menikö matka hyvin?" vastauksena tuli ainoastaan "joo"

- - -

Tänään käyn katsastuttamassa Bertan, eli vanhan (-88) asuntovaunun rohjakkeemme ja mies on ottanut huomisen päivän vapaata joten pidetään ihan kaksisteen pitkä viikonloppu.

Meillä on ollut monta vuotta aikomuksena käydä Porvoossa, joten kurvaamme ainakin sinne, mutta minne muualla? ...se jää nähtäväksi, eli pysykää kanavalla ;)


(mahdollisesti luvassta parisuhdekriisiä, tai vaihtoehtoisesti romantiikkaa, tielle hajonnut asuntovaunu, Porvoon palo, eksyminen, eksyneen pariskunnan löytyminen, kaupunkiseikkailu, ja toivottavasti myös metsäseikkailu)34672383_10156250686966142_6886774931497

Päivän kuvassa lasten opettajille vuodenpäätöslahjuksia, itse tehtyjä marenkeja (omien kanojen munista), lasten maalaamissa purkeissa.

9v ei oikein ole innostunut tämmösistä jutuista, joten hän halusi antaa vain pikkupurkin missä lukee mustalla
"OPELLE t. XXXXX"

Huomiona: Sininen elintarvikeväri ei sovi marenkeihin.