Peruslauantai, eli kotipuuhastelua.
Oli jo korkea aika hakea kasvihuoneelta loput sadot, eli viinirypäleet ja loput tomaatit.
Kun eivät nämä reppanat enää tuolla kylmässä värity, niin annetaan niille vielä mahdollisuus sisätiloissa.
Ja muutama ihan syömäkelpoinenkin löytyi.
Ihan kaikki rypäleetkää eivät olleet ehtineet kypsäksi asti, mutta reilu ämpärillinen silti.
Alkujaan olin ajatellut että pistetään mehuksi, mutta päädyin sitten kuitenkin hilloon.
Kun en ole tänä kesänä vielä mitään hilloja tehnyt, ja justiinsa sopivan makean happamia rypäleet. Siis tosi hyviä.
Ainoa miinispuoli viinirypäleissä on että niissä on siemeniä, joista osan sain kauhottua pinnalta pois.
ps. kaupan hillopurkkeja ei kannata laittaa uuniin.
Muutoin vähän flunssanen olo, eli otin loppupäivän löysästi.
Kommentit