DSC09865.jpg

Ensin söpö koirakuva: Papu, schapendoes 9,5 viikkoa. Tuntuu ettei kuva maailman ihanimmasta koiranpennusta nyt oikein sovi tämänkertaiseen päivitykseen...

vaikka varmaan koiranpennullakin on terapeuttinen vaikutus, toivotaan ainakin koska nyt sitä tarvitaan.Miehen veli on tulossa viikoksi kylään. Ihan kiva, juu, mutta. Kyty on alkoholisti ja narkkari.
Ei niin, kun nyt ensimmäisenä tulee mieleen, haiseva kaljamaha jolla likaiset vaatteet ja huumeneulat lojuu ympäriinsä...

Vaan sellainen, joka juo lounaalla pari lasia viiniä, ja työpäivän jälkeen sitten pitää saada pari olutta, ja illan mittaan tuleekin sitten pari annosta lisää... ja joskus voi ottaa enemmänkin, yleensä ihan kotona. On hyvin menestynyt työelämässä ja silleen.
Mutta ainahan sitä voi välillä tilata netistä jotain nappuloita... täytyyhän sitä miehen saada rentoutua. Lapsikin on aika adhd ja vaimo nalkuttaa kuitenkin.Noo, ihan kohtuudellahan hänkin on kaiketi monta vuotta jo pärjännyt (jonkinlaisia kriisejä kyllä tasasin väliajoin), mutta nyt kesällä hänellä on ollut kunnon burnout, sairaslomalla toista kuukautta ja mennyt vaan huonommaksi. Välillä yrittää tsempata pari päivää, ja sitten taas kävelee pitkin seiniä.
Tai sitten ei kävele mihinkään, ei ainakaan ole pystynyt hoitamaan työtää, lapsiaan tai edes itseään, lisäksi masennusta.

Saanut psykiatrilta mielialalääkkeitä, joita syö holtittomasti, ja sitten tilailee lisää, plus tilailee näitä 'omia lääkkeitä', plus juo, eikä näe omaa ongelmaansa.. ja kaksi lasta ja vaimo.
Ei ole suhde vaimoon nyt kovin kehuttavassa kunnossa, käytännössä kumpikaan ei oikeasti puhu toiselleen... mutteivät oikeastaan halua erotakaan... ja lapset kärsii (6 ja 7 vuotiaat pojat)

Vaimokaan ei ole helpoimmasta päästä, kiukkunen nalkuttava eukko... jos nyt suoraan sanoo.


Siis tavallisesti kyty on herttainen ja kiltti ihminen, hoitanut lapset hienosti ja on ihan mukavaa seuraa... paitsi kun viina sammaltaa puheen ja osaa kaiketi myös rähistä, eikä tunne lainkaan rajojaan.Mies on nyt hakemassa siis veljeään lentokentältä, ja hän on meillä lauantaihin asti, ja mies on päivät töissä eli minä lasten kanssa hengailen päivät alkoholisti-narkkari-kytyn seurassa päivät.
Olen kyllä aina tullut hyvin juttuun hänen kanssaan, kunhan pitää pullot kiinni ja napit poissa.

(tiedän, että hän on tilannut jotain netitse meidän osoitteeseen, vaimonsa oli bongannut säköpostista... nyt toivon että tullissa sattunut olemaan haukku töissä, ja että bongaan posteljoonin ennen kytyä. Mieheni on kyllä todella hyvä keskustelemaan veljensä kanssa, ja veli haluaa kyllä parantaa tapojaan ja saada tilanteen parantumaan... niin. Nähtäväksi jää.

 Onneksi on auto, että aina voi lähteä menemään jos alkaa pännimään.