(kuva Ugandasta vuodelta 2009)
1250749195_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vanhimmainen lapsista (vajaa 12) valittiin Planin lastenhallitukseen!

Tämä oli Oiva ihan oma juttu, innostui siitä ihan aidosti, kirjoitti itse hakukirjeen ja teki Planille videon (ihan itse):
https://youtu.be/_qHxjd32nLo

Ja nyt useamman viikon Oiva on sitten odottanut ja odottanut ja toivonut, ja nyt iloitsee suuren suuresti että pääsee mukaan!

Oiva on todennäköisesti porukan nuorin (lastenhallitus on 12-18 vuotialle), ja tämän ikäisille ikäerossa muutama vuosi on paljon... mutta eiköhän Oiva pärjää.

Oiva on aika introvertti, rauhallista nörttityyppiä. Ei pidä urheilusta lainkaan, vaan istuisi mielummin vaan kännykällä tai tietokoneella... mutta sitten toisaalta, ollut jo useampana vuonna koulun oppilaskunnassa (ja ylpeä siitä).

Ei se niin mene, että vain ekstrovertit hölöttäjät osallistuvat ja pärjäävät. Oiva on rauhallinen, hiljainen ja pohdiskeleva, mutta myös hyvin perillä monesta jutusta, eikä mitenkään matemaattisesti lahjakas, mutta hyvä. Oiva aina huomioi muut ja on aina kaikkien kaveri.

Kaikki olemme erilaisia, ja olisi tärkeä arvostaa erilaisia ihmisiä ja eteenkään vetää johtopäätösiä minkälaisia he oikeastaan ovatkaan. 

Joka tapauksessa olen ylpeä, ihana pieni maailmanparantajamuksu.

Ja Oivan tekemä taideteos vuodelta kun Oiva oli vajaa 4:

"Kilometri räkää"
 


1952061.jpg

(sattui tulla vastaan eilen kun selasin vanhaa blogia, jota ei ole enää netissä... ja sieltä löytisi niin paljon muitakin helmiä)