Tänään on väsyttänyt, flunssa nakertaa.

Aamusta yritin olla tehokas ja siivota keittiön kunnolla, kun torstaina tulevat appivanhemmat Belgiasta muutamaksi päiväksi niin pitäisi möksän olla jonkinlaisessa edustuskunnossa... mutta:

Tomaattien istutuksen olivat myöhässä, ja löytyi myös pussillinen vesimelonin siemeniä ja kaikkea muuta kivaa... kurkulle on kai periaatteessa vähän aikasta, mutta laitoin niitäkin muutaman siemenen. Eihän sitä koskaan tiedä, jos tulisikin vaikka tosi lämmin kesä?

Samalla kevätsäädöin huonekasvitkin, ja keitin lounaskeiton (jämäkasvikset jääkaapista: nyt yksi kukkakaali, 7 porkkanaa, selleri, ja kesäkurpitsa, puoli pakettia punaisia linssejä, pari purkkia kermaa ja reilusti kurkumaa... suolaa, pippuria ja vähän jotan yrttejä - aina onnistuu ja muksutkin tykkää.

(parhaimmillaan lämpimien sämpylöiden tai pannuruisleipästen kera, mutta nyt ei ehtinyt vaan mentiin kaupan ruisleivällä)

29513155_10156075345416142_3023915585979

Iltapäivällä ajattelin olla sitten tosi tehokas, kunhan luen ensin vähän sohvalla kirjaa... mutta:

Piti ensin käydä viemässä kanoille vettä, ja pojat sujahtivat samalla oven avauksella pihalle, ja niin jäin sitten minäkin jumiin pihalle... aurinkokin paistaa porotti. Ja sitten pitikin lähteä viemään viikonloppupoika omaan kotiinsa, ja sitten olikin aika saada pitsaa ja katsoa lapset kainalossa tyhmää elokuvaa. Ja nyt onkin jo liian myöhä.

Olenko minä hidas vai aika liian nopea?