Paartypaarty, olipas hauska viikonloppu.

Pitkästä aikaa käytiin Helsingissä, ja Gogol Bordellon keikalla jammaamassa, ou jea!
(veljen ja veljen vaimon kanssa)

287259654_776308923740511_51526576881271

Jos et tunne Gogol Bordelloa, kannattaa tutustua. Justiinsa asiallista, ja hyvänmielen musiikkia. Sellaista äijien leikkiä.

Ihmettelen, ettei konsertti ollut täysi!
Kuvittelen vaan, että kaikki tottakai tuntevat Gogol Bordellon... koska oma pieni kupla.


- - -

Ennen konserttia käytiin syömässä Korealaista grilliruokaa ravintolassa Moloko.Ehdottomasti suositeltava paikka, sekä hyvää ruokaa, ystävällinen palvelu ja noin kokonaiselämämyksenä ihan nappi.
mm.mustekalaa ja lehmän kieltä ja sen sellaista.
 

Yötä hotellissa, joka saa myös suositukset (huoneistohotelli Noli). Ettei tarvitse lähteä ajamaan keskellä yötä mihinkään.
Paljon halvempi yöpyä silloin tällöin hotellissa, kun asua lähempänä Helsinkiä. Ja tälläinen miniloma tekee hyvää!
 

Aamiainen kahvilassa Cucca, joka saa vielä myös erityismaininnan. Erityisen hyvä "ranskalaisen sedän paistama" mantelikroisantti, ja mies söi koko ison aamiaisen jossa ihana jugurttiannos ja todella hyvää paahdettua leipää ja tuorepuristettua appelsiinimehua ja mitä lie...

Yllättävän vähän kahviloita auki sunnuntai aamuna?

Vaikka eipä Cuccassakaan kyllä ruuhkaa ollut, ja Hakaniemen torikahvilassa näkyi olevan ehkä yksi asiakas - ellei hän ollut myyjähenkilö hänkin. Ehkä helsinkiläiset ovat aamu-unista väkeä?

- - -

 

Kotimatkalla pysähdyttiin ihmettelemään serkun pienen pientä viikon vanhaa vauvan nykeröä. Kyllä ihminen on niin kovin suloinen noin pienen pienenä, ja reilu 90-vuotias mummoni sattui samaan aikaan kyläilemään myös.

- - -
 

...ja kaveri kysyi jos lähdettäisiin linturetkelle (siis ihan keskenämme). 
No mutta tottakai lähdetään!

Välistä vaan lounasta kotona, itselle ja teineille - jotka eivät suostuneet mukaan meidän keski-ikäisten kanssa linturetkelle
- ei, vaikka leivoin raparperipiirakkaa evääksi. En ymmärrä!
Mitä parempaa tekemistä teineillä muka voisi olla?Ajattelin että oltaisiin se tunti retkellä, mutta jotenkin aika vaan juoksi ja oltiinkin kaksi ja puoli tuntia! 
 

Eihän lintuja tätä aikaa juuri näe, kun olevat joko pesässä tai iltapäivälevolla.  pikkulintujen sirkutuksia ei korva ole enää harjaantunut kuulemaan, vaikka joskus olen tunnistanut aika monta.
 

Joskus oli joskus. Nyt kasveissakin monen kohdalla löi tyhjää.

Täyty vähän ryhdistäytyä ja virkistää muistia. 

Kerran kun niitä opettelemalla opetellut eräopaskoulussa, niin kyllä ne siltä muistista ponkahtaa helposti kun vaan vähän virkistää muistia.

- - -

 

Illalla katsottiin televisiosta Pystäyttäkää Nyqvist.

Vahva suositus muutaman ensimmäisen jakson perusteella! 
Huisin hauskaa suomalaista toimitakomediaa, missä on niin helppo samaistua Nyqvistiin.

Löytyy Yle Areenasta.

- - -