Ruuaksi "pikaruokaa", falafelejä:
-1 tölkillinen kikherneitä, nesteet pois, muussataan sauvasekottimella taikinaksi
-1 muna (toimii myös ilman)
- pari kourallista korppujauhoja
-pari ruokalusikallista venhäjauhoja
-teelusikallinen curryä
-suolaa
-pippuria
-reippaalla kädellä tuoreita yrttejä (tällä kertaa neljä isoa salvian lehteä, neljä mintun lehteä ja toistakymmentä ruohosipulin vartta)
Valurautapannulla lämmitetään sentin verran öljyä/voita, minne kahden lusikan avulla tiputetaan sopivan kokoisia knöölejä, mitkä paistetaan rapsakoiksi.
Kylkeen tein perunamuusia ja paistoin runsaasti sipulia, ja lämmitin eilisen tomaatti-papukastikkeen.
Hyvää oli.
Sinnne se jäi, tytär ammattiopiston asuntolaan. Viikot koululla, viikonloput kotona... näin minäkin tein silloin joskus.
Koulussa jatkoin insinööräämisestä ja kappaleiden mallintamista ja suunnittelin erilaisia kiinnitysmekanismeja.
Kommentit